onsdag 17. september 2014

Bryllupskake Ann Sherin og Henning

Det går lang tid mellom innleggene på denne siden for øyeblikket, men jeg håper å komme sterkere tilbake snart. Det blir ikke så mange nye oppskrifter som testes ut for tiden, men med høst , mer innevær og noen bestillinger i kalenderen, tror jeg nok at bakelysten tar seg opp noen hakk!

I dag publiserer jeg den siste bryllupskaken jeg har laget. Kaken ble ikke montert før på kvelden, så bildene er litt dårlige mobilbilder dessverre. Denne gangen var det en ny måte å bygge den opp på for min del, og jeg synes det gikk ganske greit. Noen forbedringer kunne det alltids vært, men disse tar jeg med meg videre til neste gang :- )


Også denne gangen var det sjokoladekake (blir vel snart omtalt som min signaturkake?) som var innholdet. Har funnet ut at denne egner seg veldig bra som bryllupskake med tanke på holdbarhet og tiden den står ute på kakebordet, samt at den blir ganske "fast" og holder fasongen fint gjennom hele dagen. Oppskriften ligger HER





Jeg har brukt fat og pilarer fra Wilton til denne kaken.